Sezi Yamac

Clubul sportiv Gimmy a adus la Cluj un nume sonor printre instructorii de Zumba, Sezi Yamac.

GIMMY Master Class ZUMBA este un eveniment special de Zumba, sustinut de catre SEZI YAMAC - instructor autorizat sa predea coregrafii pentru instructorii de Zumba din toata Europa, prin programul Zumba Jam - ZIN Jam Sessions.

Sezi Yamac este originara din Turcia, traieste in Olanda, unde are propriul ei studio si este instructor autorizat Zumba, dupa o cariera de predarea in balet, salsa, dans urban, dans jazz si hip-hop. In momentul de fata este instructor autorizat sa predea coregrafii pentru instructorii de Zumba din toata Europa, prin programul Zumba Jam- ZIN Jam Sessions.

ZIN Jam este programul oficial autorizat de Zumba Fitness ®, pentru a promova si lansa coregrafii Zumba, grupand sesiuni de coregrafie sau schimburi de coregrafii care sunt practicate oriunde in lume. Programul Jam ZIN (ZJ ™ program) este un beneficiu exclusiv pentru instructorii ZUMBA (ZIN). Scopul programului este de a gazdui ZIN jam sessions si este condus de un instructor licentiat Zumba ® Jammer (ZJ).

Olandeza de origine turca a impresionat asistenta prin simpla sa prezenta, iar instructorii care au participat la MasterClass s-au declarat incantati de coregrafiile prezentate.

"Sunt de cateva zile in Romania si deja regret enorm ca va trebui sa plec curand. Am fost placut impresionata de numarul mare al practicantilor de Zumba", a marturisit Sezi Yamac.

Frumoasa turcoaica a "scos untul" din cei care s-au incumetat sa participe la masterclass-ul organizat de Gimmy.

"Nu credeam ca voi rezista acestui maraton de Zumba. Coregrafiile sunt perfecte, Sezi e uimitoare, iar clubului Gimmy ii multumesc pentru ocazie, dar si pentru abonament", a tinut sa precizeze una dintre participantele la eveniment.