Cori Gramescu

Cori Gramescu, antrenoarea vedetelor, lanseaza metoda Ultimate Pilates la Cluj-Napoca, la Club GIMMY

Pasiunea pentru sport a lui Cori Gramescu s-a nascut din necesitatea luptei cu surplusul de greutate. Dupa ce a slabit 40 de kilograme in urma antrenamentelor, pe parcursul unui an si jumatate, Cori Gramescu si-a abandonat jobul de functionar bancar si s-a implicat activ in dezvoltarea pietei de fitness din Bucuresti.

In anul 2005, lanseaza primul studio de fitness feminin, cu programe create exclusiv pentru femei- Lady Fit Gym. Cori a devenit primul trainer roman care a promovat intensiv in mass media metoda Pilates si, realizand limitarile la care aceasta metoda este supusa in piata romaneasca de fitness, a inceput dezvoltarea unei metode personale, adaptata cerintelor unei piete dinamice, orientata spre rezultate si siguranta. In 2007 a obtinut certificarea ca Personal Trainer de la American Council on Exercise si a continuat sa dezvolte noi programe de antrenament, profund originale.

Cori a realizat si promovat primul DVD de antrenament de Pilates de pe piata romaneasca, primul dintr-o serie de 5 programe de antrenament pentru acasa.

Cori a promovat in mass media nationala beneficiile oferite de Pilates si a popularizat antrenamentele de grup, cu greutatea corpului, ca o alternativa mai placuta si mai eficienta la exercitiile cu greutati si clasicele aparate cardio.

Pana in anul 2011, Cori a antrenat peste 6.500 de cliente si a devenit antrenorul personal al catorva celebritati locale, precum Raluca Lazarut, Roxana Ionescu, Dana Rogoz, Laura Cosoi sau Dragos Bucurenci.

Cel mai important aspect al anului este insa lansarea primei scoli de Pilates din Romania, sub marca inregistrata Ultimate Pilates by Cori Gramescu.

Ultimate Pilates este o abordare noua, profund originala, a exercitiilor clasice de pilates, metoda este dezvoltata de Cori Gramescu si vine sa incununeze activitatea ei in domeniul sportului pentru amatori si a orelor de antrenament in grup.

Ultimate Pilates este singura disciplina de Pilates creata vreodata de un instructor din Romania, iar aceasta combina principiile de baza din Pilates cu concepte moderne de antrenament, cum ar fi result-oriented training, barefoot training, posture&balance training si exercise blocks.

De asemenea, aceasta este singura metoda de Pilates dezvoltata pentru a fi predata grupurilor mari si care garanteaza rezultate vizibile in doar 3 saptamani de la inceperea practicarii ei, fiind alegerea perfecta pentru cei care doresc rezultate rapide.

ULTIMATE PILATES introduce barefoot training (antrenamentul in picioarele goale) ca prima optiune de antrenament, in fata utilizarii pantofilor de sport obisnuiti, intrucat este esential sa intaresti muschii talpii, ca baza sanatoasa a structurii scheletice, functiilor sistemului muscular si calitatea miscarilor.

Demonstratie Ultimate Pilates la Polus!

Curs Ultimate Pilates la Gimmy Polus!