Carmen Bruma

Carmen Bruma este din octombrie 2010 imaginea Clubului GIMMY si cel mai bun exemplu ca sportul facut constant si o viata echilibrata pot sa ne faca mai fericiti.

Pentru a marca asocierea imaginii sale cu Clubul GIMMY, Carmen a tinut in food-court-ul Polus Center Cluj, o ora speciala cu miscare si voie buna, chemandu-i pe toti instructorii GIMMY, pe membrii clubului sportiv, dar si simpli privitori, la o ora de aerobic plina de energie.

Un an mai tarziu, cu ocazia inaugurarii celei de-a doua locatii a Clubului GIMMY, in luna octombrie 2011, Carmen Bruma a tinut din nou o ora de aerobic pentru public, in foodcourt-ul Polus Center Cluj, alaturi de instructorii clubului, dar si de simpatizantii sportului.

Participantii s-au declarat incantati de idee si de prezenta vedetei, care a coborat in mai multe randuri in mijlocul instructorilor si clientilor Gimmy, pentru a le arata mai indeaproape pasii si coregrafiile.

Carmen Bruma a confirmat inca o data ca este cea mai potrivita persoana cu care puteam asocia imaginea Gimmy. Este un model demn de urmat si admirat, o persoana pasionata de sport si capabila sa ii motiveze si pe cei din jurul sau, fiind totodata un om modest, cu mult bun-simt si fara aere de vedeta.

Printre miscari ale diferitelor stiluri de aerobic, Carmen-imaginea Gimmy le-a aratat celor prezenti (clienti ai clubului sau doar simpli iubitori de miscare) ca, daca doresc cu adevarat, pot face miscare pe absolut orice ritm, doar vointa sa fie.

Profitand de prezenta la Cluj, frumoasa stirista a participat si la Crosul Loteriei Romane, care a adunat la Cluj Arena, unde au avut loc startul si sosirea, cateva mii de persoane, alergatori si sustinatorii acestora.