Vedetele Gimmy


CARMEN BRUMA

Carmen Bruma este din octombrie 2010 imaginea Clubului GIMMY si cel mai bun exemplu ca sportul facut constant si o viata echilibrata pot sa ne faca mai fericiti.

Pentru a marca asocierea imaginii sale cu Clubul GIMMY, Carmen a tinut in food-court-ul Polus Center Cluj, o ora speciala cu miscare si voie buna, chemandu-i pe toti instructorii GIMMY, pe membrii clubului sportiv, dar si simpli privitori, la o ora de aerobic plina de energie.

» citeste mai departe

CORI GRAMESCU

Pasiunea pentru sport a lui Cori Gramescu s-a nascut din necesitatea luptei cu surplusul de greutate. Dupa ce a slabit 40 de kilograme in urma antrenamentelor, pe parcursul unui an si jumatate, Cori Gramescu si-a abandonat jobul de functionar bancar si s-a implicat activ in dezvoltarea pietei de fitness din Bucuresti.

Cori a realizat si promovat primul DVD de antrenament de Pilates din Romania, primul din seria de 5 programe de antrenament pentru acasa.

» citeste mai departe

MIRCEA BADEA

Mircea Badea, cunoscutul realizator al emisiunii "In gura presei" de la Antena 3, a inaugurat in octombrie 2011 lansarea noii sali de KOMBAT de la GIMMY.

Mircea Badea este o persoana publica care intr-adevar include sportul in viata sa de zi cu zi, neabatandu-se de la antrenamentele zilnice de tonifiere si box, participand totodata la crosurile si evenimentele sportive alaturi de partenera sa de viata, Carmen Bruma - imaginea clubului GIMMY.

» citeste mai departe

SEZI YAMAC

Clubul sportiv Gimmy a adus la Cluj un nume sonor printre instructorii de Zumba, Sezi Yamac.

Sezi Yamac este originara din Turcia, traieste in Olanda, unde are propriul ei studio si este instructor autorizat Zumba, dupa o cariera de predarea in balet, salsa, dans urban, dans jazz si hip-hop. In momentul de fata este instructor autorizat sa predea coregrafii pentru instructorii de Zumba din toata Europa, prin programul Zumba Jam- ZIN Jam Sessions.

» citeste mai departe