Sala noastra

Gimmy

Aflata in cartierul Marasti, pe Aleea Bibliotecii, nr. 10, Bl. 13, Et. 1, in cladirea Postei Marasti, Gimmy va asteapta cu facilitati de exceptie, fiind dotata cu aparate de ultima generatie marca Technogym.

Vestiarele spatioase, dusurile si baile curate, amenajate cu bun gust, va permit sa faceti miscare in conditii de exceptie.

Instructorii de fitness, aflati in permanenta in sala, va corecteaza exercitiile si va consiliaza antrenamentul pentru a obtine rezultate maxime, acest serviciu fiind gratuit si inclus in abonament.

Echipa Gimmy

De la instructori extrem de energici, care "trag" de client si nu accepta "nu mai pot" ci doar "hai, inca o serie!", pana la instructori extrem de fini si zambitori, fiecare membru al Clubului isi va descoperi stilul si instructorul preferat.

Fiecare dintre instructorii GIMMY este specializat pe domeniul sau de activitate, cu solide cunostinte teoretice in sport si anatomie, multi ani de experienta practica, si numeroase participari la cursuri, conventii si traininguri, atat in tara, cat si in strainatate.

Fa cunostinta cu echipa Gimmy