Salile noastre

Gimmy Gheorgheni

Aflata pe strada Pascaly f.n., in spatele benzinariei Pritax si a centrului medical Interservisan, Gimmy va asteapta cu facilitati de exceptie - o sala de aerobic de 35 de locuri, cu suprafata de 200 de metri patrati, precum si doua sali de fitness spatioase, dotate cu aparate de ultima generatie marca Technogym.

Vestiarele spatioase, dusurile si baile curate, amenajate cu bun gust, va permit sa faceti miscare in conditii de exceptie.

Echipa Gimmy

O echipa de 17 instructori va asteapta la GIMMY, atat in salile de aerobic, cat si in cele de fitness si free weights.

De la instructori extrem de energici, care "trag" de client si nu accepta "nu mai pot" ci doar "hai, inca o serie!", pana la instructori extrem de fini si zambitori, fiecare membru al Clubului isi va descoperi stilul si instructorul preferat.

Fiecare dintre instructorii GIMMY este specializat pe domeniul sau de activitate, cu solide cunostinte teoretice in sport si anatomie, multi ani de experienta practica, si numeroase participari la cursuri, conventii si traininguri, atat in tara, cat si in strainatate.

Fa cunostinta cu echipa Gimmy

Clubul Gimmy este locul în care ai oportunitatea de a beneficia de cea mai mare varietate de cursuri de sport și dans din Transilvania, de la Power Step, Tae-bo, Fat Burn, Body Sculpt, Kick Box, Pilates, Yogilates, Muay-Thai, Tai-Chi, Gimnastică gravide, până la Zumba și multe altele. Toate acestea susținute de o întreagă echipă de profesioniști calificați atât la nivel național cât și internațional.

Vezi ce cursuri poti face la Gimmy

Nu mai sta pe ganduri, alege unul dintre abonamentele noastre, care se potriveste cel mai bine cu stilul tau de viata si hai sa faci miscare impreuna cu noi la cel mai bun club de sport, dans si voie buna din Cluj.