Regulament intern Gimmy

Respectarea tuturor regulilor din prezentul Regulament Intern este obligatorie pentru toti Membrii Clubului Sportiv GIMMY.

Aceste reguli sunt stabilite pentru asigurarea in conditii normale a activitatilor Membrilor Clubului GIMMY, a relaxarii, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor Clubului.

Calitatea de Membru poate fi dobandita de orice persoana care a implinit 18 ani sau 16 ani- numai cu acordul scris al parintilor sau al reprezentantilor legali.

Calitatea de Membru se obtine dupa semnarea Contractului de Membru, care include Formularul de inscriere si dupa achitarea contravalorii abonamentului. Ea este recunoscuta, pe durata specificata in Formularul de inscriere.

Daca din orice motive Membrul nu este multumit de serviciile Clubului si doreste sa renunte la statului de Membru, Clubul nu este obligat sa ii returneze contravaloarea abonamentului achitat deja.

Calitatea de Membru poate fi desfintata fara preaviz, daca dupa parerea Clubului, continuarea statutului de Membru poate dauna reputatiei si intereselor Clubului, in special din cauza unui comportament agresiv sau periculos, a unor acte de vandalism sau din cauza altor comportamente incompatibile cu regulile de convietuire sociala, inclusiv crearea unui disconfort major altor Membri ai Clubului. In acest caz, Membrului nu ii va fi returnata contravaloarea abonamentului achitat deja.

Calitatea de Membru poate fi desfintata de Club fara preaviz si daca Membrul incalca clauzele prezentului contract.

Clubul isi rezerva totodata dreptul de a-si selecta Membrii si de a nu permite accesul in incinta, decat a persoanelor agreate de catre Club.

Membrii Clubului sunt obligati sa respecte cu strictete toate reguluile si dispozitiilor Clubului.

Intrarea in incintele Clubului se face doar pe baza cardului de Membru. Acesta este nominal, se elibereaza pentru intreaga perioada de termen a contractului in vigoare si nu poate fi transmis altor persoane. Membrul nu poate imprumuta nimanui cardul de membru, nici nu poate permite nimanui sa se foloseasca de el. In caz contrar, i se va anula cardul si nu i se va returna contravaloarea abonamentului.

La intrarea in Club, cardul este obligatoriu sa fie lasat la receptie, iar la iesire, el va fi ridicat de catre Membru. Este interzis accesul in incinta Clubului al persoanelor fara card de Membru, chiar daca detin un abonament valabil!

Clubul nu isi asuma raspunderea si nu poate fi facut raspunzator pentru niciun fel de accidentari, vatamari, boli sau decese care pot surveni in interiorul Clubului sau in afara lui, aparute ca urmare a beneficierii de serviciile Clubului si cauzate de starea de sanatate necorespunzatoare a Membrilor Clubului, de neadaptarea capacitatii fizice a acestora la efort, de nerespectarea regulilor de utilizare a echipamentelor din cadrul Clubului sau de orice alta cauza.

Personalul Clubului nu are pregatire medicala. Este obligatoriu ca Membrii Clubului sa consulte un medic inainte de a incepe sa frecventeze cursurile Clubului, daca acestia nu sunt siguri de conditia lor fizica sau de capacitatea de a efectua exercitii fizice.

In anumite cazuri, Clubul poate sa conditioneze intrarea in Club a unei persoane, de remiterea raportului medical care sa ateste starea fizica a persoanei.

Clubul isi rezerva dreptul de a modifica oricand tarifele abonamentelor si conditiile din Contractul de Membru.

Clubul nu are nicio obligatie de a returna contravaloarea abonamentului, in conditiile in care Membrul a achitat abonamentul, dar nu a participat la cursuri in intervalul pentru care a achitat abonamentul, indiferent de motivele pentru care acesta nu beneficiat de serviciile Clubului.

In anumite cazuri, Clubul are dreptul sa inchida anumite incinte ale sale pentru efectuarea lucrarilor de intretinere, ordine sau ale renovarilor, fara a informa in prealabil Membrii.

Este interzis ca Membrii sa distruga sau sa deterioreze echipamentele, dotarile sau amenajarile clubului!

Orice stricaciune aparuta din vina exclusiva a Membrilor (probata prin sistemul de supraveghere video sau marturia altor persoane), li se va imputa acestora de catre Club, iar Membrul va fi obligat sa despagubeasca Clubul.

Este strict interzisa intrarea in Club cu lucruri de vanzare, cu mostre, materiale publicitare, sau pentru a recruta sau intervieva persoane, fara acceptul Conducerii Clubului.

Este strict interzisa fotografierea, filmarea sau inregistrarea in orice spatiu al Clubului, fara acceptul in scris Conducerii Clubului!

Este obligatoriu ca Membrii sa pastreze curatenia vestiarelor, a toaletelor, a dusurilor si a tuturor spatiilor comune din Club.

Este obligatoriu sa solicitati orice informatie de la instructori sau de la personalul de la receptie, in caz de orice nelamurire.

Membrii sunt obligati sa se asigure ca folosesc in mod corespunzator aparatele si echipamentele Clubului (inclusiv reglajul sau setarea lor). In caz de dubiu legat de folosirea corespunzatoare a echipamentului, Membrul are obligatia de a se consulta cu unul din reprezentantii Clubului.

Membrii raspund material de deteriorarile cauzate bunurilor Clubului.

Clubul si personalul angajat nu isi asuma raspunderea pentru deteriorarea, pierderea sau furtul lucrurilor personale ale Membrilor, care nu au fost incuiate in dulapurile securizate. Membrii Clubului au obligatia sa isi depoziteze lucrurile personale in dulapurile securizate.

Clubul nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in cazul furturilor, sau pentru lucrurile pierdute si uitate in incinta.

Obiectele gasite in dulapurile din vestiare vor fi pastrate de catre Club timp de o saptamana. Lucrurile lasate in incinta Clubului si neridicate la timp de catre Membri, vor fi considerate ca abandonate, ele nemaiputand fi apoi revendicate.

In cazul pierderii sau deteriorarii cardului de Membru sau al cheii de la dulapul din vestiar, Membrii sunt obligati sa achite o taxa de reemitere card nou, in valoare de 50 lei, respectiv 10 lei pentru refacerea cheii de la vestiar.

Membrii sunt obligati sa pastreze curatenia vestiarelor, a toaletelor, a dusurilor si a tuturor spatiilor comune din Club.

Este interzis accesul in interiorul salilor de antrenament, fara pantofi de interior. Personalul Clubului isi rezerva dreptul de a va scoate din sala si de a va obliga sa va schimbati incaltamintea, in cazul in care ea nu este una curata, special pentru interior.

Daca sunteti pentru prima data in Club si nu cunoasteti echipamentele sportive, sunteti obligati sa va consultati cu personalul Clubului.

Este obligatoriu ca la finalul antrenamentului sa fixati toate echipamentele utilizate in pozitia initiala, iar greutatile la locul destinat acestora.

Este interzis lucrul cu greutati mari daca nu este prezent antrenorul sau partenerul de antrenament.

Descarcarea barelor de discuri se va face doar cu ajutorul antrenorului sau partenerului de antrenament.

Sunt interzise adaptarile unor exercitii la anumite aparate sau improvizatiile, fara a cere sfatul intructorului.

Este interzisa trantirea discurilor sau a ganterelor pe pardoseala.

Este interzisa depozitarea discurilor/ganterelor pe perna aparatelor sau perete.

Folosirea telefoanelor mobile in sala de aparate este admisa, cu conditia de a nu deranja alti Membri. Astfel, va recomandam sa reglati telefonul pe optiunea "Silent".

In momentul utilizarii telefonului mobil, este obligatoriu sa eliberati aparatele.

In timpul pauzelor dintre exercitii, sunteti obligat sa eliberati aparatul pe care l-ati utilizat.

Programarea este obligatorie pentru toate clasele de aerobic. Programarea se poate face online sau personal, la receptie. Nu se admit si nu se iau in considerare programari pe sms, email, facebook sau telefon!

Este interzisa intrarea la curs, de la o ora la alta, fara programare prealabila. Acest lucru se admite doar dupa intrarea celor care s-au programat la ora respectiva si doar in limita locurilor disponibile (daca nu s-a atins limita maxima a capacitatii salii de aerobic).

Daca doriti sa ramaneti la doua sau mai multe ore consecutive, este obigatoriu sa va programati din timp, pentru fiecare ora.

Este obligatoriu sa anulati programarea cu minimum doua ore inainte de inceperea respectivei clase, in cazul in care nu reusiti sa ajungeti la un curs la care aveti programare. Nu se admit si nu se iau in considerare anulari ale programarilor pe sms, email, facebook sau telefon!

In cazul in care v-ati programat la o ora de aerobic, nu mai puteti ajunge la clasa si nu ati anulat in timp util (cu minimum 2 ore inainte de inceperea respectivei clase), Clubul o va considera ora programata si neanulata.

In cazul in care nu anulati programarea claselor la care nu mai ajungeti, de cinci ori in decurs de o luna, Clubul isi rezerva dreptul de a nu va mai programa deloc, pana la incheierea abonamentului dvs curent, dumneavoastra avand posibilitatea de a mai veni doar in limita locurilor libere disponibile.

Daca ati intarziat mai mult de 10 minute, antrenorul sau receptia are dreptul de a nu admite intrarea membrului clubului de sport Gimmy la clasa respectiva, exceptie de la regula face clasa de Kangoo Jumps, unde nu sunt admise intarzieri. La clasele de Kangoo Jumps intrarea se face cu cel putin 10 min. inainte de inceperea clasei.

Folosirea telefonului mobil in salile de aerobic este permisa doar setat pe optiunea "Silent".

Membrilor le este strict interzis sa umble la aparatura de aer conditionat, ventilatie sau muzica. Membrilor li se va imputa orice dauna cauzata din vina lor, acestor aparate.

In caz de nerespectare a acestor reguli, Clubul nu isi asuma nicio raspundere in caz de orice accidentare, sau lezare a sanatatii dvs.

Inainte si dupa utilizarea solarului, Membrii au obligatia de a igieniza aparatele de bronzat.

Clubul are dreptul de a fotografia si filma incinta, precum si Membrii in timpul orelor de antrenament, pentru reclama si promovare, fara a avea nevoie de permisiunea Membrilor.

Clubul are dreptul de a interzice oricand accesul Membrilor in incinta Clubului. Daca Clubul va omite sa isi execute drepturile pentru orice perioada de timp si din orice motiv, acest lucru nu va fi interpretat ca si renuntare la drepturile sale.

Clubul isi rezerva dreptul de a atentiona Membrii cu o igiena precara, din cauza careia careia alti clienti se simt lezati si deranjati. In cazul in care Membrul atentionat nu remediaza problema, si acest lucru straneste nemultumirea altor Membri, Clubul are dreptul sa anuleze abonamentul Membrului, fara a restitui contravaloarea abonamentului.

Persoanele care ii deranjeaza pe ceilalti Membri ai Clubului, nerespectand regulile de comportament, de igiena, de folosire a echipamentelor, sau orice regula interna a Clubului, dupa o avertizare prealabila, vor avea cardul dezactivat, fara restituirea contravalorii abonamentului.

Clubul isi rezerva dreptul de a anula abonamentul Membrilor, in cazul nerespectarii acestor clauze din Regulament, fara a restitui acestora contravaloarea abonamentului achitat.