Vrei un Personal Trainer ca sa te motiveze la fitness?

Cluburile Gimmy Polus si Gimmy Gheorgheni, lanseaza programul "GIMMY Personal Trainer"!

Gimmy este brandul ales de 4000 de clujeni lunar pentru serviciile de cea mai buna calitate pe care le ofera pe partea de fitness si aerobic.

Pentru acestia, dar si pentru viitorii membri, cluburile Gimmy Polus si Gimmy Gheorgheni, lanseaza programul "GIMMY Personal Trainer"!
Vrei un "partener" de antrenament care sa te motiveze permanent in obtinerea obiectivelor tale in sala de fitness?

Cu noul serviciu de Personal Trainer, poti alege sa lucrezi individual cu oricare dintre antrenorii tai preferati de la Gimmy chiar in sala de fitness dupa un program stabilit de comun acord.

Poti apela la cunostintele si experienta lor in domeniu, indiferent ca esti la inceput sau esti deja experimentat, pentru a obtine rezultate maxime ca sa slabesti, sa tonifiezi masa musculara, sa cresti forta fizica sau sa dezvolti masa musculara.

Antrenorii nostri te vor sustine si indruma pe parcursul fiecarei sedinte cu programul de antrenament, modul de utilizare a aparatelor si modul de executie corect a fiecarui exercitiu in parte.

Daca esti hotarat si vrei sa incerci serviciul de Personal Trainer oferit de GIMMY, vei beneficia de o evaluare periodica a muncii tale in sala de fitness si de sfaturi in schimbarea si perfectionarea modului de antrenament si de viata pentru a obtine rezultatele dorite de tine, in timp optim.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu personalul cluburilor GIMMY.
Infiintate in 2011, cluburile de fitness si aerobic Gimmy au devenit alegerea preferata pentru foarte multi clujeni, atrasi de conditiile foarte bune oferite atat din punctul de vedere al dotarilor si al echipamentelor de top, cat si de atitudinea pozitiva a antrenorilor. In acest moment, Gimmy este cea mai vizitata retea de sali de sport din Cluj-Napoca, avand peste 4000 de membri platitori pe luna.