Vrei sa castigi 100 de lei? Gaseste 2 "boboci"!

Sarbatorile de Pasti vin cu inca o provocare profitabila de la Gimmy!

Cel mai cunoscut club de sport, dans si voie buna din Transilvania va ofera oportunitatea sa castigati usor si pe loc nu mai putin de 100 de lei!

Campania “Vino cu un la Gimmy si castigi 50 de lei” a avut un succes extraordinar in randul clientilor Gimmy, care au reusit sa isi convinga prietenii care nu au mai fost niciodata la aceste cluburi sa inceapa si ei sa faca miscare la una dintre cele doua sali de sport deschise la Cluj.

“Azi demaram partea a doua a campaniei: dublam provocarea, dublam suma.

La 2 "boboci" adusi la Gimmy, primiti 100 de lei! Pe loc si cash! Veti primi un fluturas cu campania ce are pe verso doua locuri pentru stampila. Ideea sta asa: nu e musai sa veniti cu amanadoi bobocii la sala simultan. Puteti veni cu unul azi, va stampilam fluturasul, luati 50 de lei azi pe loc pentru primul, apoi va asteptam sa veniti cu al doilea. Sau cu inca cinci... depinde cat de convingatori sunteti!", spune Cristina Alexa, directorul general al Gimmy.

Ea spune ca exista foarte multi clienti Gimmy care au devenit exemple pozitive in familiile lor pentru felul in care si-au schimbat viata alegand sa fie sanatosi si veseli.

"De aceea, ne-am gandit sa ii transformam in agentii nostri de buna publicitate si sa ii rasplatim financiar pentru asta. Orice membru Gimmy care aduce un client care nu a mai fost niciodata la noi primeste pe loc 50 de lei drept recompensa. Aduce doi clienti noi, primeste 100", ne-a declarat Cristina Alexa, directorul general al lantului de cluburi.

Oferta este valabila pana in 30 aprilie 2014.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti convingi prietenii de beneficiile sportului si sa-i duci cu tine la sala de sport. Fie ca aleg sa participe la cursurile aerobice sau la cele de fitness, vei fi rasplatit pe loc.

Despre Gimmy

Gimmy se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de varsta, de greutate sau de program, care doresc sa faca o schimbare pozitiva in stilul de viata. Sub sloganul “Sanatatea nu are varsta”, Gimmy este locul unde poti beneficia de cea mai mare varietate de cursuri de sport si dans din Transilvania- de la cele mai intense si dinamice- Kangoo Jumps, Zumba, Cardio Slim, Fat Bun, Power Step, Steel Tonic, Tae-Bo, Body Sculpt, Box, Kickbox- trecand prin cele intermediare-  Zumba, Body Art, Streching, Batuka, Hip-Hop/Street Dance- si pana la cursuri potrivite celor care nu au mai facut miscare si chiar si persoanelor in varsta- Pilates, Gimnastica medicala, Power-Yoga, Yogilates, Ashtanga Yoga, sau Tai-Chi.Toate cursurile sunt sustinute de profesionisti inalt calificati- antrenorii Gimmy sunt posesori de certificate si atestate internationale.

Detalii despre abonamente, pe pagina dedicata.