Intrebari frecvente

Cum imi fac abonament?

Pentru un abonament nou, te invitam la Gimmy, unde te vom ajuta sa-ti alegi cea mai potrivita solutie pentru nevoile tale.

Cum imi pot prelungi abonamentul?

Prelungirea se poate face la receptia Gimmy sau, folosind un card bancar, pe site-ul gimmy.ro, accesand pagina ta personala si urmarind instructiunile de la butonul "Prelungeste abonamentul online"

Pot sa platesc online?

Folosind un card Mastercard, Visa, Visa Electron sau Maestro poti sa iti prelungesti abonamentul online, urmarind pasii ajutatori din pagina personala.

Cum imi accesez pagina personala?

In partea de sus a site-ului exista campul "Intra in club". Completeaza-ti CNP-ul in zona desemnata si astfel vei avea acces la programari si prelungirea abonamentului

Cum ma programez?

  1. La sediul clubului Gimmy, accesand ecranele digitale pe care vor fi afisate orarele fiecarei locatii. Atingand ecranul digital, vei introduce CNP-ul tau si vei fi conectat imediat la contul de membru. Folosind interfata prietenoasa, poti alege cursurile dorite, afland si care este gradul de ocupare al salilor, respectiv daca mai sunt disponibile locuri la clasa dorita.
  2. Prin intermediului acestui site, din pagina personala, folosind interfata prietenoasa, vei putea sa te programezi la orele dorite.

Atentie! Programarile nu se pot face telefonic!

Cum folosesc orarul?

Accesand Orarul, implicit vor fi afisate cursurile din saptamana curenta. In cazul in care doresti sa te programezi la un curs pe saptamana urmatoare, trebuie sa folosesti sagetile din partea de sus, cu care poti naviga prin tot orarul disponibil.

Pe orar, cursurile pentru incepatori sunt cu culoare verde, cele portocalii sunt de dificultate medie, iar cele roz sunt de intensitate si dificultate ridicate. Culoarea mov este rezervata pentru cursurile de Kombat.

Cand ai gasit cursul care te intereseaza, da un click pe el pentru a te programa.