Zumba Fitness

Zumba® Fitness este un program care imbina elemente de dansuri latino si internationale cu cele de fitness si tonifiere. Ritmurile de salsa, merengue, bachata, reggaeton, cumbia, hip hop, mambo, samba s.a. antreneaza intregul corp dar cu accent pe coapse, fesieri, abdomen, cu rezultate vizibile. Vei fi uimit de cat de mult se transpira la o ora de Zumba! Corpul se acomodeaza la miscari pe care nu le face in mod normal si la flexarea unor muschi mai putin antrenati.

Beneficii:

  • Arderea eficienta a caloriilor (pana la 700-800 pe ora), in functie de intensitatea miscarilor si de metabolism. Este un program interval training (intermitent), respectiv care alterneaza elemente cardio de intensitate mare, dinamice, cu miscari de intensitate mai mica, care te ajuta sa dobandesti forta si rezistenta fizica sporita si un metabolism imbunatatit.
   Tonifierea - miscarile executate contribuie la definirea si tonifierea musculaturii.
   Reducerea stresului si a anxietatii – miscarile de dans, melodiile si ritmurile placute stimuleaza eliberarea endorfinelor (hormoni care te fac fericit si imbunatatesc stima de sine) si te incarca cu energie pozitiva iar la sfarsitul cursului vei avea o stare generala de bine.
   Creste capacitatea de coordonare si echilibru, iti ofera o mai buna postura, flexibilitate; invatarea acestor stiluri de dans folosite in program este o forma de exercitiu mental.
   Este distractiv – schimba total imaginea traditionala a exercitiilor fizice, te scoate din plictiseala si monotonia antrenamentului tau, oferindu-ti o portie generoasa de distractie.
   Este o activitate sociala, iti da ocazia sa cunosti oameni noi, sa legi prietenii; comunitatea Zumba este foarte unita.
 • Atentie! Zumba da dependenta! J Vei scapa de monotonia antrenamentelor plictisitoare care te fac sa renunti la sport dupa o perioada scurta de timp. Singurul regret pe care il vei avea e ca se termina ora de Zumba!