ZumbaCE ESTE ZUMBA®?

Distractie

Esti pregatit/a sa te mentii în forma distrandu-te? Fenomenul ZUMBA® este exact ce ai nevoie. Este un program dance fitness diferit de antrenamentele pe care le stii. Muzica este antrenanta (chiar hipnotizanta), miscarile sunt usoare, distractive si in acelasi timp eficace. Nu vei simti ca depui efort, deoarece atmosfera te face sa te simti ca in club. Este o petrecere la care toata lumea danseaza si se distreaza. Te vei simti dintr-o data transpirat(a) fara sa iti dai seama de unde, iar acesta va fi primul semn ca vei obtine rezultatele dorite.

Vei invata sa dansezi, te vei distra la maxim si în acelasi timp vei arde o multime de calorii. La ZUMBA® nu vii pentru ca trebuie, o sa vii pentru ca iti place la nebunie.

Tonifiere

Acest tip de antrenament te face sa te simti bine, sa te distrezi si sa-ti modelezi corpul in acelasi timp. E mult mai usor sa dansezi, decat sa tragi de aparatele dintr-o sala de fitness. Ca orice antrenament de tip cardio, ZUMBA® te poate ajuta sa arzi calorii, sa ai o musculatura frumoasa si mai tonifiata, sa-ti sporesti densitatea oaselor, sa scapi de grasime si sa-ti micsorezi tensiunea.

Sanatate

Efectele ZUMBA® asupra corpului se obtin datorita utilizarii unor principii din fitness care determina arderea caloriilor, diminuarea tesutului adipos si tonifierea completa a corpului. Ritmurile latino care asigura fundalul sonor pentru antrenament fac ca miscarile sa nu mai para dificile pentru cursanti, ci sa se transforme intr-o placere.Vei experimenta cea mai distractiva ora de ars calorii, energizare a corpului, miscari coplesitoare menite sa te absoarba si sa te captiveze pe viata!