bodyART

Conceptul "bodyART" a fost creat de-a lungul anilor de catre Robert Steinbacher si Alexa Le in Elvetia. Acesta te ajuta sa-ti armonizezi trupul, sufletul si mintea!

bodyART™ este un antrenament holistic functional foarte complex, executat pe saltea, cu picioarele goale, care se bazeaza pe cele cinci elemente (pamant, lemn, foc, metal, apa) din Medicina Traditionala Chinezeasca. Fiecare element corespunde unei energii, unui anumit organ si unui complex miofascial.

bodyART™ este un echilibru perfect intre elemente de forta, flexibilitate, cardio / dans, echilibru, terapie a spatelui, tehnici de respiratie, de meditatie si de eliberare a stressului. Toate astea intr-o clasa de 60 de minute.

In antrenamentul bodyART™ cel mai important este omul ca un întreg, cu o functionalitate complexa. Pozitiile multiple din bodyART™, impreuna cu tehnicile de respiratie, in combinatie cu antrenamentul fizic si cu relaxarea mentala vor realiza o armonie perfecta. Scopul de baza al antrenamentului bodyART™ este de a asigura corpului o functionalitate perfecta cu ajutorul elementelor statice si dinamice din timpul antrenamentului.