Nu doar sport, ci stil de viata

Am fost mereu intrebati cum reusim sa ii facem pe membrii clubului Gimmy sa devina atat de atasati de acest club.

Nu-i nicio scamatorie, reteta e simpla: atmosfera placuta, cei mai buni profesori din oras, curatenie impecabila si o idee.

Ideea ca miscarea trebuie sa fie completata si de un stil de viata sanatos, de o gandire pozitiva si de mult sprijin, sprijin pe care vi-l oferim din plin prin programele noastre speciale dedicate alimentatiei si dezvoltarii personale.

De aceea, inca de la inregistrarea ca membru al clubului nostru, pe langa varietatea de programe de fitness si gimnastica, veti primi gratuit o consultatie din partea medicului nutritionist al clubului Gimmy, impreuna cu un program alimentar potrivit stilului dumneavoastra de viata, varstei si greutatii.

Veti observa in curand ca, respectand acest program alimentar sugerat si practicand constant exercitiile de aerobic, fitness sau gimnastica medicala la clubul Gimmy, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Iar cand vorbim de rezultate, nu vorbim numai de kilograme in minus la cantar, ci de o noua stare de spirit, de senzatia cea mai confortabila din lume, aceea ca sanatatea, bunul nostru cel mai de pret, este la cote maxime.