Sportul nu are varsta!

Ideea ne-a venit cand am vazut mai multi bunici facand sport in parcurile clujene amenajate special cu aparate de fitness (de altfel, o idee excelenta).

Seniorii considera ca de la o anumita varsta nu se cade sa mai faca activitati recreative.

Oameni buni cu varsta de 50 +, viata voastra nu se termina acum! Nu va autoinmormantati in prejudecati! Faceti miscare pentru a va pastra sanatatea, pentru a fi veseli!

Iata de ce ni s-a parut nimerit sa facem un soi de “promotie” actualilor membri ai Gimmy (din care multi cu varste peste 50 de ani).

Toti cei care isi vor face in luna ianuarie abonamente pot sa aduca gratuit la sala inca un prieten, un parinte sau un bunic! Conditiile nu-s multe: membrul clubului sa vina deodata cu persoana in varsta de 50+, iar persoana respectiva sa poata dovedi cu un act de identitate ca are minim 50 de ani.

Imediat, bunicul/bunica/mama/tatal/partenerul/partenera/prietenul/prietena respectivului membru va primi un card VIP valabil timp de o luna la toate cursurile sau salile Gimmy!

Mai mult, in curand, o sa facem o surpriza altor 100 de seniori din Cluj, carora o companie de calibru le va sponsoriza accesul lunar timp de un an la salile noastre, in cadrul unui program de promovare a miscarii pentru sanatate!

Fiti pe receptie in 2012! Happy New Fitness!